جدیدترین نمونه متن فروش سهم الارث

 

موضوع قرارداد صلح می تواند هر چیز مشروع و قانونی باشد و تفاوت آن با غقد بیع این است که در عقد صلح علم اجمالی به موضوع قرارداد برای صحت قرارداد کافی است.گاهی اتفاق می افتد که دو طرف یک قرارداد صلح هر دو شریک یک مال موروثی هستند و تصمیم می گیرند سهم الارث از سوی یکی به دیگری منتقل شود.دراین فرض با توسل به عنوان صلح بدون درگیری با قواعد عقد بیع به مقصود خود که انتقال قطعی سهم الارث است دست پیدا می کنند.

امتیاز: | تعداد بازدید: 21241

متن قرارداد صلح سهم ارث

ماده 1- طرفین قرارداد صلح

بند یک : مصالحین

1- آقای .... فرزند ........... متولد ........ به شماره شناسنامه ......... و کدملی ...... صادره از ....... به نشانی ......... تلفن.......... .

2- خانم .... فرزند .......... متولد ........ به شماره شناسنامه ......... و کدملی ...... صادره از ....... به نشانی ......... تلفن.......... .

بند دو : متصالح

1- آقای .... فرزند ........... متولد ........ به شماره شناسنامه ......... و کدملی ...... صادره از ....... به نشانی ......... تلفن.......... .

ماده 2- مورد صلح

انتقال کلیه حقوق عینی اصلی و تبعی و حقوق دینی سهم الارث مصالحین هریک به میزان یک ششم از تمام ترکه متوفی اعم از امول و اوراق بهادار و املاک و هر آنچه ارزش مالی دارد( آقای ..... فرزند....... فوت شده به تاریخ......... )

چه اموالی که تعلق مالکیت آنها به متوفی در زمان این قرارداد مشخص است و چه اموالی که مالکیت و تعلق آن به متوفی پس از انعقاد این قرارداد مشخص شود.

ماده3- عوض صلح

یک شاخه نبات به ارزش یک هزار تومان که از سوی متصالح تسلیم مصالحین گردید.

ماده4- شرایط قرارداد صلح

بند یک : مصالحین به موجب این قرارداد کلیه حقوق ناشی از مالکیت سهم الارث خود را به طرف دیگر (متصالح) صلح نموده و هیچ گونه ادعایی در این خصوص نخواهند داشت.

بند دو : هیچ گونه اختیار فسخ در این معامله درج نشده است و قرارداد فی مابین طرفین لازم الاجرا می باشد.

بند سه : مصالحین به موجب این قرارداد ملزم گردیدند در تاریخ ....... در دفترخانه رسمی شماره ......... به نشانی ......... حاضر گردیده و نسبت به تنظیم سند رسمی صلح در حق متصالح اقدام نمایند.

بند چهار: پرداخت هزینه های انتقال اعم از هزینه فک رهن اموال متوفی ، مالیات بر ارث ، مالیات و نقل و انتقال و عوارض شهرداری و هزینه های تنظیم سند رسمی انتقال به عهده متصالح می باشد.

توضیحات : به استناد گواهی حصر وراثت به شماره ............صادره از شعبه .........شورای حل اختلاف ورثه متوفی (........) عبارت از پدر و مادر متوفی و همسر و دختر متوفی می باشند که موضوع این صلح نامه مجموع سهم الارث پدر و مادر (یعنی یک سوم ماترک متوفی) می باشد.

این قرارداد فی مابین مصالح و متصالح در کمال صحت عقل و سلامت اراده و بدون اجبار و اکراه تنظیم گردیده است.

کلیه معاملات و قراردادهای مغایر با متن این صلح نامه بین مصال با افراد دیگر باطل و بی اعتبار بوده و فاقد اثر است.مصالح متعهد نموده و اقرار می نماید که هیچ گونه معامله و عقد تملیکی نسبت به موضوع صلحنامه منعقد ننموده است و هرگونه قرارداد توفق بعد از این قرارداد بی اعتبار است .

(مهم ترین بخش در نگارش یک قرارداد همین قسمت شرایط قرارداد است که می تواند حسب مورد و با توجه به توافقات طرفین و ویژگی های معامله متفاوت باشد.توصیه می شود این قسمت حتما تحت نظر و بعد از مشاوره با یک وکیل تنظیم شود و در صورت امکان بهتر است نگارش کلی یک قرارداد خصوصاً بخش شرایط قرارداد را به یک وکیل متخصص دعاوی حقوقی و قراردادها بسپارید.)

امضای مصالح :

امضای متصالح :

امضای شهود :

www.solh.ir

نمونه وکالت نامه خرید ملک موروثی

4-5 minutes

موکل : آقای / خانم ..................................... فرزند ....................... بشناسنامه شماره ................ متولد .................... صادره از .............. به شماره ملی ....................... ساکن ..................................... ................................................... ................................ ...............

وکیل : آقای / خانم : ..................................... فرزند ...................... بشناسنامه شماره ................ متولد .................... صادره از .............. به شماره ملی .......... ............ ساکن .......................................... ................................................ .............................................

مورد وکالت : با رعایت جمیع جهات قانونی و ارائه مدارک مثبته و مورد نیاز و در صورت فقد هر گونه منع و ردع قانونی حسب مورد مراجعه به هر یک از دفاتر اسناد رسمی و دیگر ادارات و مراجع و مقامات ذیربط و ذیمدخل و اقدام در خصوص خریداری نمودن و قبول انتقال رسمی هر مقدار و میزان سهام و دانگ از عرصه و اعیان رقبه پلاک ............................ واقع در ........................... از سایر ورثه مرحوم / مرحومه ........................ طبق گواهی حصر وراثت ........................ دادگستری با لحاظ گواهی نامه ی واریز مالیات بر ارث شماره ی ............................... امور اقتصادی و دارائی .................................... که خود موکل به عنوان احدی از ورثه محسوب می گردد با جمیع لواحق و توابع و نمائات آن و حقوق مربوطه و آب ، برق ، گاز و فاضلاب و حق الاشتراک و امتیازات ناشیه آن ها به نام و برای تصرف مورد معامله و تحویل آن به موکل و تادیه بهاء و اخذ کلیه اسناد و مدارک اعم از بنچاق و سند مالکیت دفترچه ای و غیره اعم از اصل و المثنی از اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک و دیگر مراجع و مقامات ذیربط چه در رابطه با سهام و دانگ خریداری شده و چه در رابطه با سهم موروثی موکل در رقبه موصوف و عنداللزوم تحویل اسناد مالکیت به اداره ثبت اسناد و املاک و اخذ سند مالکیت جدید دفترچه ای بصورت ششدانگ بنام موکل و اخذ رونوشت ، تصویر و تصویر مصدق و دادن رسید و قیام و اقدام به تمامی تشریفات و ایصال اسناد و مدارک مأخوذه به موکل و امضاء ذیل کلیه اوراق و اسناد و مدارک و دفاتر و نوشتجات مربوطه و انجام کلیه امور اداری و قانونی و ثبتی مورد نیاز راجع به مورد وکالت به نحوی که نیازی به حضور و امضاء مجدد و ثانوی موکل مرقوم نباشد .

حدود اختیارات : وکیل مرقوم دارای اختیارات تامه در خصوص مورد وکالت و لوازم آن از جمله حق توکیل به غیر ولو کاراراً می باشد و اقدام و امضاء وی به جای اقدام و امضاء موکل معتبر است . مدلول این سند فقط در نفس وکالت مؤثر است .

بتاریخ .... / .... / ............ هجری شمسی .

در صورتیکه اطمینان پیدا کردید که نمونه سند مورد نیاز شما در سایت قرار ندارد لطفا به صفحه درخواست نمونه اسناد حقوقی رفته و فرم مربوطه را تکمیل کنید.

برچسب ها:

نمونه وکالت فروش ملک ورثه ای

نمونه وکالت نامه فروش سهم الارث

نمونه وکالت فروش سهم الارث

نمونه سند وکالت فروش سهم الارث

فروش ملک وراثتی

وکالتنامه فروش سهم الارث

نمونه وکالتنامه فروش سهم الارث

ارث

دانلود

رایگان

ورد

پی دی اف

word

pdf

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...